Missä noi muka on?!

Kymenlaakso, Iitti, Etelä-Iitti, Haapakimola. Iitti on pikkanen ja Haapakimola vielä pienempi landemesta, sieltä kuitenkin löytyy mahtava meno ja Maakansan seuratalo, festaripaikka.

Iitti sijaitsee lähellä kaikkea. Matkaa sieltä Kouvolaan on 25km ja Lahteen reilut 40km, Helsingistä tulee matkaa noin 130 kilometriä.

No miten mä sitten sinne pääsen?

Helposti!

Otat junan Helsingistä, Lahdesta, Kouvolasta, Tampereelta ja hyppäät pois Kausalan asemalla. Siitä kävelet 600m Kausan torille, josta lähteekin ilmanen non-stop festaribussi Maakansaan 15km päähän. Helppoa!

Vaihtoehtoisesti bussilla Kausalan Matkahuoltoon, joka onkin ihan torin vierellä, tien toisella puolella. Myös omalla autolla tietä pitkin pääsee, kimppakyyti ois kova sana.

Miten ostan lipun?

LIPUT-sivulle tulee pian tarkempaa tietoa. Ostaminen on mahdollista ennakkoon netissä, mutta myös Maakansafestin ennakkolipunmyyntikiertueen aikana käteisellä. Jaossa on paljon ilmaislippuja; ideoi festareita, tule talkoohenkilökunnaksi tai lahjoita.

Mitä sieltä voi ostaa?

Maalaisteeman mukaisesti paikalla on ostettavissa maistuvia ruokatuotteita niin pikkuiseen kuin isompaan nälkään sopivalla hinnalla. Meillä on myös anniskelulupa (haettu), joten mietoja alkoholijuomia on myös saatavilla.

Käyks kortti tai oravannahka?

Ei, ei valitettavasti käy. Varaa siis käteistä tarpeeksi mukaan. Lähin Otto-automaatti sijaitseekin Kausalan torilla, josta sattumoisin festaribussikin lähtee. Nosta sieltä siis rahaa ennen festeille tuloa.

Missä on jatkot?

Jos onni suosii niin on jatkot ja hyvät sellaiset. Suljemme Maakansan portit klo xx:xx, josta voit suunnata ilmaisella festaribussilla paikalliseen Villen Mestaan tai sitte Kouvolan suuntaan esim. Amarilloon tai Tulisuudelmaan tanssijalkaa kesyttämään.

Majoitusvinkkejä voi kysellä järjestäjiltä. Iitti on täynnä vuokramökkejä ja leiriytymismahdollisuuksia.

Oon sinkku tai ainakin tunnen yhden sinkun.

Loistavaa! Ilmoittaudu tai ilmoita kaverisi mukaan hauskaan ja rentoon Napakymppiin. Luvassa ei ole nolaamista. Voit löytää uusia tuttavuuksia tai vaikkapa jatkopaikan!

Laita viestiä maakansafest@gmail.com tai osa yhteys suoraan juontajalle Mirva Rannistoon.

Ai oikeesti, voiko mikkiin tarttua kuka tahansa?

Jos tunsit piston sydämessäsi kun luit Osallistu-sivua. Laita rohkeasti viestiä maakansafest@gmail.com ja kerro tarkemmin taidoistasi tai vaikkapa tuttusi erityislahjasta. Joku/jotkut pääsevät takuuvarmasti tekemään jonkinlaisen esityksen ihmisten eteen. Mietitään yhdessä tarkemmin kunhan uskallat laittaa ensin mailia. Tule mukaan tekemään yhdessä vielä parempia festareita!

Yhyy, oon vasta 17 vuotta?

Tosiaan, festarit ovat täysi-ikäisille vieraille tarkoitettu. Kuitenkin etsimme talkoolaisia kaiken ikäisistä (yli 15v) reippaista toimijoista. Näin pääset osaksi tunnelmaa ja unohtumatonta iltaa. Ilmoittaudu maakansafest@gmail.com.

Etsimme:

• Järjestyskortin omaavia huolehtimaan festareiden yleisestä järjestyksestä (K-18).
• Juomia myymään ja iloa tuomaan (K-18), aikaisemmasta anniskelusta plussaa, mutta oikean asenteen omaavat ovat myös erittäin vahvoilla.
• Ruokamyyntiin innokkaita ja reippaita (yli 15v).
• Lipunmyyntiin (K-18).
• Yleisestä siisteydestä huolehtijoita (yli 15v).
• Muita juoksevia asioita (yli 15v).
• Talkootöihin festarin rakentamiseen edellisenä päivänä (ei ikärajaa, huomioi: että ala-ikäiset eivät kuitenkaan tästä hommasta lunasta itselleen vapaa-lippua).
• Tulee varmasti myös lisää tehtäviä, joten kerro mitä haluaisit tehdä!

 

Ei helvede, haluun tulla järjestäjäks, oisko tilaa?

Soita järjestäjille tai laita sähköpostia, jos sinua kiinnostaa meidän kanssamme ideointi tai haluat kunnolla mukaan kevään hommiin.

Etsimme:

• markkinointitaitoisia henkilöitä
• idearikkaita
• ahkeria ja hemmetin hyviä tyyppejä

Ilmoita itsesi: maakansafest@gmail.com, soita Mirvalle 040 418 6609.