Kasmir

Tarvitseeko tätä laulaja- lauluntekijää sen suuremmin edes esitellä? Kasmir nousi viime kesänä koko kansan tietoisuuteen Vadelmavene-hitillään. Sen jälkeen hän on tehtaillut hittejä toisensa perään: Iholla, Wowwowwow… Ensimmäisen debyyttilevykin AMK Dropout on tullut ilmoille loppusyksystä 2014. Tällä hetkellä Kasmir on kahminut Emma-ehdokkuuksia jopa 6 kategoriaan: mm. Vuoden Tulokas, Vuoden Miessolisti ja Vuoden Albumi. Kasmir on posiitivisuudellaan ja tarmokkuudellaan kuin tehty Maakansaan, juuri meitä varten!

http://www.rahinalive.com/?portfolio=kasmir

A. J. Kosonen

Mies ja kitara on yhtä kuin A.J.Kosonen. Tämä herrasmies tulee tuomaan rehellisellä asenteellaan hyvää mieltä ja juuri sopivaa tunnelmaa Maakansaan. Kosonen on varustettu hieman rosoisella, mutta samaan aikaan herkällä ja koskettavalla tulkinnalla juuri sinun kuultavaksesi. Nähtäväksi jää kuka kitaran takaa paljastuu.

kosonen

Napakymppi

Edellisvuosilta tutuksi tullut Maakansan legendaarinen ja hurjaan suosioon noussut Napakymppi on taas täällä! Voit löytää elämänmittaisen yllätyksen, uuden ystävän tai vaikkapa kesäheilan! Ilmoittaudu Herra tai Neiti X:ksi ottamalla yhteyttä Napakympin juontajaan Mirva Rannistoon.

napakymppi

Maakansafest pidättää oikeuden mahdollisiin ohjelmamuutoksiin.